Nagradna igra

Vam primankuje contenta?

 
 

Podrobnosti nagradne igre

Kot ekipa z več kot 5 leti izkušenj iz ustvarjanja e-commerce kreativnih vsebin, smo se pred dvema letoma podali na samostojno poslovno pot in ustanovili kreativno agencijo, ki ustvarja vsebine za podjetja kot so Akrapovič, Barcaffe, Visionect - Joan, Flaviar, BioRecell…

Ker iz lastnih izkušenj vemo, da so vsi začetki težki, smo se odločili s svojim znanjem in izkušnjami pomagati Vam - mladim podjetnikom. Za Vas imamo pripravljene 3 “nagrade”, ki jih lahko osvojite z oddajo svojih podatkov v spodnjem obrazcu.

1. nagrada 🏆

Za eno od naključno izbranih, prijavljenih podjetij, bomo popolnoma brezplačno,  opravili celodnevni* foto in video shooting za marketing vsebine, v vrednosti 4490€. S tem bomo poskrbeli za dovolj vsebin za vodenje vaših družbenih omrežij, za obdobje vsaj enega meseca.

2. nagrada 🏆

Drugega nagrajenca čaka po meri izdelana content strategija, ki bo nepogrešljiva pomoč pri gradnji prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

3. nagrada 🏆

LED luč FS-60B Bi-color in Lantern Softbox znamke Nanlite v vrednosti 299€.

Vse prijavljene pa, ne glede na končni rezultat, ob oddaji podatkov, čaka brezplačna brošura za pomoč pri vodenju družbenih omrežij in ena ura brezplačnega svetovanja iz področja content-a.

    Pogoji sodelovanja

    • Podjetje ustanovljeno v Sloveniji po 1. 1. 2022
    • Izpolnjen obrazec s podatki

    *Celodnevni shooting pomeni 8ur. Dodatni stroški lokacij in modelov so stvar dogovora med nagrajencem in podjetjem Blank frames d.o.o., glede na potrebe in želje nagrajenca.